fbpx

Szarvasgombatúra és főzés olasz módra november 28.

Gyere velünk az erdőbe!

és főzzünk együtt a túrán talált szarvasgombából igazi olasz fogásokat!

Találkozó és indulás: reggel 8.00 órakor a Prónay Kastély parkolójából gyalog vagy autóval (attól függően melyik erdőbe megyünk), a 10-15 percre lévő erdőbe.

Túraruházat szükséges! Bakancs, vékony, de hosszú ruha, szúnyog és kullancs elleni védelem! Kényelmes túraútvonalon fogunk menni, de akik szeretnének, azok letérhetnek a szarvasgombásszal és a kutyákkal magasabb, sziklásabb részekre. Patak van az erdőben, amin akár többször is átkelhetünk.
Kutya a programra nem hozható.

Érkezés a Ribiszke vendégházhoz: 11 óra körül visszatérünk a faluba, ahol már várni fog bennünket Pietro séf távollétében Michele, aki előkészíti a főzéshez a konyhát. A menü elkészítésében mindenki részt vesz, aki szeretne. Az ebédhez ásványvíz, gyümölcslé és az ételekhez illő olasz bor is kerül az asztalra.

Michele 2015-ben érkezett Budapestre, és magával ragadta a város hangulata, élete, és már akkor megfogalmazódott benne, hogy itt akarja megvalósítani az álmát!
2021-ben meg is nyitotta barátaival pizzériáját, ahol mindent saját maguk készítenek.

BÁRMILYEN ÉTELRE ÉRZÉKENYSÉG FORDUL ELŐ, KÉRJÜK ELŐRE JELEZZÉK, HOGY SÉFÜNK FELKÉSZÜLJÖN RÁ!

Búcsú: 15 óra körül asztalt bontunk, és remélhetőleg gazdag élményekkel és teli hassal hazaindulunk.Természetesen, aki szeretne maradni a faluban, több kutyabarát vendégház is rendelkezésre áll!

 

RÉSZLETEK

A részvételi díj 17.000 Ft/fő

( 6 éves kortól ajánljuk a részvételt, ha gyerekekkel is jönnél.)

KUTYA A TÚRÁRA NEM HOZHATÓ

dátum

2021 nov 28
Expired!

időpont

8:30 am - 4:00 pm